Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Boek snel je EHBO of EHAK cursus! ✅

Het Oranje Kruis hanteert een termijn van 2 jaar. In deze twee jaar moet u tweemaal een EHBO herhaling volgen om al uw competenties te kunnen halen. Het Oranje Kruis controleert hierop en daardoor is het niet mogelijk om maar een jaartje over te slaan.
in1keerEHBO.nl biedt een breed scala aan cursussen. Alle instructeurs zijn gecertificeerd door het NIBHV en Oranje Kruis. in1keerEHBO.nl werkt met de nieuwste materialen zoals reanimatiepoppen en AED's die te krijgen zijn. Onze instructeurs volgen jaarlijks bijscholingscursussen waar u van profiteert. Voor de EHBO herhaling zorgen we jaarlijks voor een nieuw lesprogramma en is er een lotus aanwezig.
Ja, de inhoudt kan per locatie verschillen. Dit doet geen afbreuk aan de kwaliteit maar alle instructeurs zijn vrij om hun eigen accenten te leggen. Ook speelt de instructeur in op actuele casussen die in een bedrijf van toepassing kunnen zijn.
in1keerEHBO.nl ontwikkelt en beheert alles zelf. Ons lesprogramma ontwikkelen en beheren we zelf. Dit bespaart kosten waar u als klant van profiteert.
Ja zeker! in1keerEHBO.nl kan de EHBO cursus ook op uw eigen locatie verzorgen. Kijk voor meer informatie op in-company cursus
in1keerEHBO.nl beschikt over diverse soorten AED's om mee te oefenen. O.a. de Philips, Defitech, Zoll en de Cardiac behoren tot de uitrusting van de instructeurs. Dit zijn de meest gangbare AED's.
Onze instructeurs hebben diverse reanimatiepoppen bijzig. Volwassen, kind en baby. De meeste poppen kunnen met een App worden uitgelezen zodat de instructeur nauwkeurig de reanimatie prestaties van de cursist kan volgen. Tevens hebben we een "dikke" reanimatiepop en een zwangere reanimatiepop waar u op kunt oefenen.
De EHBO herhaling is een actieve dag met veel doen en oefenen. Ook hebben we een aantal quizzen in de lesstof zitten.

Toch nog een andere vraag?

Heeft u nog andere vragen over de diensten van in1keerBHV.nl of over de VCA basis, VCA VOL, VCU VIL of incompany cursus op uw eigen locatie? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven u uitleg over alles wat u maar te vragen hebt over de VCA basis dagcursus, de VCA VOL dagcursus, het VCA examen of het VCA diploma.

Mogelijkheden

in1keerVCA.nl heeft de volgende mogelijkheden voor u:

  • Dagcursus VCA op diverse locaties in Nederland
  • Examens VCA op diverse locaties in Nederland
  • E-learning met examen op diverse locaties in Nederland
  • VCA incompany cursus met examen op uw eigen locatie
  • VCA examen op uw eigen locatie in Nederland
  • VCA bedrijfscertificering
  • VCA examens in alle beschikbare talen
  • VCA voorleesexamen in alle beschikbare talen
  • VCA cursus met code95
  • VCA cursus met SOOB subsidie

Heeft u andere wensen of vragen neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerehbo.nl